Våra tjänster

Adexter har hjälpt 100-tals företag, både stora och små, inom många olika branscher med löpande bokföring, bokslut och många andra tjänster. Vi arbetar mycket med digitala lösningar som är effektiva för både våra kunder och personal.
 

Redovisning

Vi hjälper ert företag med hela eller delar av redovisningen. Väljer ni att lägga ut hela företagets ekonomi så hanterar vi det i moderna program och ni får löpande rapporter om ert företags redovisning. Vi jobbar även på konsultbasis och tillhandahåller personal som kommer till er en eller flera dagar i veckan/månaden. Oavsett vilket ni väljer så kommer vi alltid se till att ni får hjälp av kompetent personal som håller högsta servicenivå!  

Vad vi kan hjälpa er med
  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovisningar
  • Skatte- och Inkomstdeklarationer
  • Ekonomisk rådgivning
  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Revisorskontakter
  • Bolags- och delägarfrågor med mera

Bokföring

Vi hjälper dig och ditt företag med den löpande bokföringen. Du kommer få tillgång till kompetent och erfaren personal som skapar rutiner för effektiv bokföring. Med vår hjälp slipper du stressen med de krav som ställs på dig som företagare såväl för stora bokslut som mindre årsredovisningar.

Lön

Vi hanterar löneadministration, arbetsgivardeklarationer, semesterhantering med mera. Vi kan även anlitas som en extern HR-funktion.

 

Bolags- & delägarfrågor

Vi hanterar allt från uppstart av bolag,  emissioner och kapitalanskaffning, styrelse- och stämmoadministration, redovisning för ägare, stöttning i ledningsgruppsfrågor med mera. Med kvalificerad egen personal och duktiga samarbetspartners kan vi hantera de flesta frågor.

Bokslut

Vi hjälper dig att hålla koll på viktiga datum så myndigheter och kravställare får det som efterfrågas i tid. Vi arbetar i moderna program som gör det enkelt för dig som kund att ha full insyn i din ekonomi men utan stressen när viktiga datum närmar sig.

Administration

Är du i behov av en konsult som hjälper dig med administration? Kontakta oss och berätta mer om vilken typ av hjälp du behöver. Med vår långa erfarenhet kan vi hantera de flesta administrativa tjänster, oavsett behov.

Bolagsbildning

Vi hjälper dig att starta nytt företag eller att ombilda till ny bolagsform. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång!

 
Registrering Bolagsverket
Registrering Skatteverket
Myndighetskontakter

"Adexter gör det lätt för oss att bedriva vår verksamhet. Vi kan med deras hjälp fokusera på vår affärsverksamhet i stället för att lägga tid på redovisning och administration."

- Jan Andersson, Egen företagare

"Jag skulle vilja tackar er för ett gott samarbete under alla dessa år! Ni har verkligen stöttat mig otroligt mycket och gjort ett jättebra arbete. Jag skulle utan tvekan starkt rekommendera er!"

- Velina, Veterinär

Våra partners & leverantörer